KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÖNEM PROJESİ

Ara

Kocaeli önem projesi kapsamında 'Her Çocuk Önemlidir' etkinliğini gerçekleştirdik. Proje kapsamında Severek yapıyorum etkinliğinde bileklik yapmayı öğrenen öğrencilerimiz Dünya Engelliler günü münasebetiyle ve komşu okulumuz Çayırova Özel Eğitim Birinci kademedeki kardeşlerine isimlerinin yazdığı bileklikler örerek onlara hediye ettiler.  Projede görev alan Okul Müdür Yardımcımız Gülşah YILDIZ, Okul Rehber Öğretmenimiz Fatma ŞAHİN, İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Hamide YÜRÜK ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Asker YILDIZ ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Kocaeli Önem projesi kapsamında Aralık ayı faaliyeti olarak Severek Yapıyorum etkinliğinde öğrencilerimizle bileklik yapmayı  öğrendik. Zevkli vakit geçiren öğrencilerimiz hem yeni bir beceri kaznırken bu becerilerini yeni bir projede kullanmaya karar verdiler. katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Ara

Kocaeli Önem Projesi kapsamında 'Bende Varım' etkinliğini gerçekleştirdik. Proje kapsamında Hamilerimiz ve önem projesi öğrencilerimiz bir kahvenin kırk yıl hatırı var dedik ve türk kahvemizi içtik.